معرفی دانشکده پرستاری و مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یکی از اصلی ترین دانشکده های این دانشگاه می باشد که هسته اولیه آن رشته پرستاری در سال 1364 در مقطع کارشناسی تاسیس و راه اندازی شد. این رشته  با اخذ مجوز لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، یکی از مهم ترین و کاربردی ترین تخصص های جنوب شرق کشور می باشد که تا کنون دانش آموختگان قابل توجه ای به نظام سلامت جامعه وارد نموده و نقش به سزایی در تربیت تعداد زیادی از کادر پرستاری و ارتقاء سلامت منطقه داشته است.

کلاسهای واحدهای نظری و عملی (اتاق تشریح و مرکزمهارتهای بالینی . آزمایشگاههای فیزیولوژی . میکروبیولوزی . بیوشیمی. سلول و بافت شناسی ) گروه پرستاری ، در دانشکده  پرستای و مامایی برگزار می شود و بخش های بالینی و کار آموزی دانشجویان در بیمارستانها و مراکز  بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی  و بیمارستان تامین اجتماعی اجرا می گردد.

گروه پرستاری در حال حاضر دارای 418 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی بوده و با تعداد 5 نفر عضو هیات علمی تمام وقت، مشغول  آموزش و تحقیقات علمی می باشد.

خانم پروانه سارانی علی آبادی با مدرک کارشناسی ارشد پرستاری گرایش داخلی جراحی مدیریت این گروه را بر عهده دارد.

اسامی اعضاء هیات علمی گروه پرستاری :

1-     افسانه سرابندی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش داخلی جراحی

2-    پروانه سارانی علی آبادی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش داخلی جراحی

3-    ملیحه غریبی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش مدیریت خدمات بهداشتی

4-    آرزو عبدللهی گنج کارشناس ارشد پرستاری با گرایش داخلی جراحی

5-    ایرج شهرکی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش پرستاری در کودکان

کارشناس آموزش پرستاری

الهه مشتاقی کارشناس ارشد روانشناشی بالینی

مسئول مرکز مهارتهای بالینی ( Skills  lab)

ایرج شهرکی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش پرستاری در کودکان

خبرنامه الکترونیکی

برای دریافت خبرنامه های دانشکده پزشکی ایمیل خود را در کادر ذیل وارد نمایید.

ارتباط با روابط عمومی دانشگاه

• تلفن مستقیم:  05433419432

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.