نخستین دانشجوی دکتری تخصصی زمین شناسی واحد زاهدان فارغ‎التحصیل شد

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی(PHD) رشته زمین‌شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اخذ درجه عالی از رساله دکتری خود دفاع کرد.

«اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال»

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها.(۱)

دیدار نوروزی ریاست واحدهای استان با استادان و کارکنان

در دومین روز پس از تعطیلات نوروزی ریاست واحدهای استان در جمع صمیمی اساتید و کارکنان دانشگاه که در محل مسجد النبی واحد منعقد گردیده بود شرکت نمود

دکتر کمالیان در این جلسه با تبریک سال نو به اهمیت نامگذاری سال جدید ذیل نظر منویات مقام عظمای ولایت بنام " اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل " پرداخت  و ضرورت  تحقق اهداف سال جدید را به منظور مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در تبیین اهداف مقدس نظام مهم دانست.

پیام تبریک دکتر میرزاده: پیروزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای قطعی برجام و رفع تحریم های ظالمانه

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی،

پیروزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای قطعی

برجام و رفع تحریم های ظالمانه را تبریک گفت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی

دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این پیام آمده است:

به فــرجام رســیدن برجام که گام نهــایی در باز کردن

گره های تحریم های تحمیلی و خصمانه از پای اقتصاد

ایران و پیچیده شدن طومار تحریم ها اســـت، پیروزی

بهره برداری از سامانه ساها

همزمان با هفته پژوهش با حضوردکتر واشـقانی

مـــــعـــاون پژوهشـــی دانشــــگاه آزاد اســـــلامی

از سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد ( ساها)

مجتمع آزمایشـــگاهی  شیمی  و پزشــــــــــکی

دانشـــــــگاه آزاد اســـلامی واحـــــد زاهــــــدان

رونمایی شد.

«ساها» ثبت افتخاری دیگر در کارنامه‌ دانشگاه آزاد اسلامی است

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با تصمیم مدبرانه‌ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، راه‌اندازی سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) افتخاری دیگر را در کارنامه‌ درخشان این مجموعه عظیم دانشگاهی به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی جهان رقم زد.

کتابخانه دیجیتال

دانشجویان، اساتید و همکاران محترم: برای استفاده از پایگاههای علمی طرف قرارداد دانشگاه به قسمت کتابخانه دیجیتال سایت دانشگاه مراجعه نمایید. برای دسترسی به این پایگاهها باید از طریق شبکه داخلی دانشگاه وارد سایت دانشگاه شده و روی لینک کتابخانه دیجیتال کلیک کرده تا لیست پایگاهها نمایش داده شود و سپس وارد سایت پایگاه مربوطه شده و بدون کد کاربری و رمز عبور مقالات را دانلود کنید ورود به کتابخانه دیجیتال

خبرنامه الکترونیکی

برای دریافت خبرنامه های دانشکده پزشکی ایمیل خود را در کادر ذیل وارد نمایید.

ارتباط با روابط عمومی دانشگاه

• تلفن مستقیم:  05433419432

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.